Braderij in Heist

De braderij in Heist-centrum bewijst al heel wat jaren op rij dat het een succesformule is met jaarlijks duizenden bezoekers die de gezellige sfeer komen opsnuiven.

lees meer

Putse Feesten

Op zaterdag 11 en zondag 12 juni wordt in Putte de zomer op gang getrokken met leuke koopjes, een kermis en tal van optredens.

lees meer

Hannelore Simoens interviewt Marc Van Ranst

De actuele situatie, de verhalen achter de coronacijfers en een terugblik op een bewogen periode, het belooft een boeiende avond te worden.

lees meer

Een hartverwarmend initiatief op Facebook

‘Open je koelkast en je hart en deel je maaltijd op Facebook’, een simpel concept maar eentje dat heel veel mensen, alleenstaanden en zelfs gezinnen, een broodnodig duwtje in de rug geeft. 

lees meer

Vlaamse Schlageravond: Feesten in Baal

Op zaterdag 30 april kan er weer gefeest worden in Baal tijdens de Vlaamse Schlageravond.

lees meer

Veel goesting om te beleven in de Bergstraat

Na een grijze winter snakt iedereen naar de eerste tekenen van lente en wat actie! Welkom op het Lentefestival op zondag 20 maart.

lees meer

Hulshoutse kerstmarkt

Op zondag 12 december kan je in het centrum van Hulshout terecht voor een sfeervolle kerstmarkt waar je naar hartenlust zal kunnen kerstshoppen in een gezellige sfeer.

lees meer

Elentriek voor 't leven

Een weergaloze top 30 van Nederlandstalige nummers, live gebracht door coverband Elentriek en ander schoon volk uit Heist voor het goede doel. Dat is wat je op zondag 19 december mag verwachten in Cultuurcentrum Zwaneberg.

lees meer

BNI De Zwaan, het belang van een goed netwerk

Als ondernemer ben je vast ook overtuigd van de kracht van een goed en sterk uitgebouwd netwerk. Bij BNI De Zwaan ontmoet je ondernemers uit de regio in een gemoedelijke sfeer.

lees meer

ART, kracht van vormen

Op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 oktober kan je in de Kasteelhoeve in Booischot terecht voor een erg diverse tentoonstelling.

lees meer

Vlaamse Schlageravond, feesten in Baal

De Schlageravond van 'De Eddy's' groeide uit tot een begrip in de regio. Deze plezante avond gaat dit jaar door op zaterdag 18 december.

lees meer

Heist Wandelt naar Scherpenheuvel

Op 15 augustus lopen alle Heistse wandel- en loopwegen naar Scherpenheuvel! Met het gezin, een aantal vrienden of als teambuilding, de sportieve bedevaart naar Scherpenheuvel wordt onvergetelijk!

lees meer

Duurzame Heistenaars

De organisatie ‘Duurzame Heistenaars’ probeert Heistenaars wat duurzamer te laten leven. Ze voeren acties rond duurzaamheid, leefmilieu en het klimaat en doen heel wat onderwerpen eens wat extra in het oog springen.

lees meer

Het circus strijkt neer in Berlaar

Eerlijk?! Een betere bestemming kon de oude Cinema Rex in Berlaar niet vinden … Het wordt een thuishaven voor Circus Ronaldo maar ook een gezellig theaterhuis voor Berlaar.

lees meer

Expo: This is the sound of C

Wie in deze bizarre tijden toch wat cultuur wil opsnuiven kan nog tot 30 mei 2021 terecht in Cultuurcentrum Zwaneberg voor een expo met veel keramiek maar ook schildereske tapijten.

lees meer

Op cadeautjesjacht in Heist-centrum

It’s the most wonderful time of the year … In de Bergstraat zorgen betoverende sfeerverlichting, feestelijke etalages en sfeervolle kerstdeuntjes alvast voor de eindejaarssfeer!

lees meer

Magie bij je thuis

In Cultuurcentrum Zwaneberg kunnen we nog even niet terecht maar ze blijven creatief en stellen tijdens de kerstvakantie tal van online activiteiten zoals een magische show met Kim Dèrvan.

lees meer

Heist Loopt Warm

Donderdagavond 12 december zal de temperatuur in Heist-centrum een aantal graden stijgen want die avond loopt Heist warm! Na een succesvolle editie vorig jaar zal er ook dit jaar weer gelopen en gewandeld worden voor het goede doel.

lees meer

Winter in Heist

It's the most wonderful time of the year ... en in de Bergstraat wordt het dan naar goede gewoonte weer extra gezellig. Laat je betoveren!

lees meer

Moose verwarmt je deze winter

Nog tot 5 januari is het leuk vertoeven bij Winterbar Moose in een fantastische wintersetting waar je iets kan gaan drinken, een hapje kan eten of je beste wintermoves kan bovenhalen.

lees meer

Heist bouwt aan Vrede

Na 10 jaar 'Avond voor Vrede' is het tijd voor een nieuw concept, een 'Symposium voor Vrede'! Met lokaal talent maar ook buitenlandse gasten.

lees meer

Heerlijk fietsen, beleven en feesten

De Fietseling, dat is meer dan fietsen alleen! Je fietst langs mooie en rustige fietsroutes door het Hageland en er valt links en rechts wat te beleven.

lees meer

Winnaars Braderijwedstrijd

Nam je afgelopen weekend op de Heistse braderij deel aan de wedstrijd van Radio Christina?

lees meer

Heylen Vastgoed Heistse Pijl

De Heistse Pijl pakt dit jaar uit met een goedgevulde vierdaagse. Vanaf donderdagavond 20 juni tot zondag 23 juni kan je naast een flinke dosis sport ook een feestje en comedy verwachten.

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, klikvinyl, kurkvloeren, plafonds, zonwering, inbouwkasten, wandbekleding, ...

lees meer

La Trattoria

Italiaans restaurant

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Dansstudio Kick-iT

Dansschool, danslessen, workshops, verkoop danskledij

lees meer

Speciale promoties Check het hier