Christina groeide uit van kleine radiopiraat tot een semiprofessioneel radiostation en is een van de weinige regionale radio's die de woelige stormen heeft overleefd. Met onze talentvolle medewerks is Christina nog steeds een vaste waarde in de regio. Elke dag opnieuw word je overspoeld door een heerlijke mix van toffe muziek, pittige presentatie en een sterke knipoog naar de regio.

Troeven

Maakt radio al deel uit van je mediaplanning?
Vraag vrijblijvend advies, we gaan samen met jou op zoek naar de ideale mix.
Bel naar 015 250 350 of mail naar account@debie.be
 


over de grenzen heenOver de grenzen heen
De tijd dat radio alleen via een FM-antenne te beluisteren was rond de kerktoren is voorbij. Voortaan kan je je favoriete, regionale radio ook beluisteren buiten de klassieke zendregio en dat online via de website of streamingplatforms. Ook wanneer je op je werk of op vakantie bent, is Christina bij je.

 

Adverteren op maatAdverteren op maat
Afhankelijk van je doelstellingen of je wensen zijn er heel wat mogelijkheden. Omdat ieder product anders is, vergt elke campagne een aparte aanpak en kan er gewerkt worden met een algemene sport, een mix van verschillende spot of korte flashspotjes. Het medium radio biedt je een hoge regelmaat aan een betaalbare prijs.

 

de kracht van de radioDe kracht van radio
Na al die jaren is radio nog steeds een beresterk medium. Radio beluisteren doe je overal, thuis, in de auto, op het werk, tijdens het fitnessen of in de winkel. Zonder enige moeite krijg je tijdens het luisteren naar muziek reclameboodschappen mee.

 

Jouw spot wordt een hitJouw spot wordt een hit
Niet alleen het medium is belangrijk, ook de inhoud van je radiospot moet juist zitten. Als mensen een bepaald product willen kopen, moeten ze immers ook weten dat ze bij jou aan het juiste adres zijn. Een leuk deuntje, een goed uitgekiende boodschap, een origineel tekstje, ... om een spot herkenbaar, duidelijk en doeltreffend te maken is elk detail belangrijk.

 

Radio wijst de weg naar het internetRadio wijst de weg naar het internet
Wist je dat radioreclame een positief effect heeft op online zoekopdrachten? Dat radio en internet elkaar goed aanvullen, blijkt uit een studie van Google in samenwerking met de Var en RMB. Vergeet dus zeker je website niet te vermelden in een reclamespot!

 

on air en onlineOn air en online
Radio Christina heeft ook een online verlengstuk met allerlei nieuwtjes uit de regio en weetjes uit showbizzland maar ook het verenigingsleven krijgt hier een prominente plaats. Met een kalender boordevol activiteiten uit de regio en nuttige adressen, ook van handelaars is de website van Christina een bron aan informatie.

 

Jouw zaak krijgt ook een plekje op de website www.christina.be

 

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Soul Deco

Schilder- en decoratiewerken met uitstraling

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Speciale promoties Check het hier