Nieuws uit de regio

30-06-2024 - Heist-op-den-Berg

Thuishaven voor de Lijst voor Heist

In een leegstaand pand aan de Bergstraat 16 heeft de Lijst voor Heist haar hoofdkwartier gevestigd voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Hiermee geeft de lokale lijst officieel het startschot voor de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Het campagnelokaal zal dienen als centraal aanspreekpunt waar iedere Heistenaar terecht kan met ideeën en bezorgdheden. Het wordt het vergaderlokaal voor de partij, een inlooplokaal waar mogelijk zitdagen gehouden worden, maar geen café.

Bevestiging van samenwerking in het verleden

Ruim een jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen kondigden de lokale afdelingen van de N-VA, Open Vld en Groen al aan zich in samenwerking aan de kiezer te zullen aanbieden. Dit partnership komt voort uit een samenwerking de voorbije jaren binnen het huidige college van burgemeester en schepenen. “Elk van ons heeft een eigen unieke visie en specialisatie. De afgelopen jaren hebben duidelijk aangetoond dat onze samenwerking vruchtbaar en dynamisch is. We willen deze synergie verderzetten en doorgaan als een creatief, hardwerkend en kritisch gemeentebestuur in ons Heist-op-den-Berg. We hebben bewezen dat samenwerken echt werkt, hetgeen meteen ook onze slogan #samenwerkenwerkt verklaart.”, aldus schepen Sarah Wouters (Groen)

Ideeën voor de toekomst

Burgemeester en lijsttrekker Jan Moons (N-VA): “Naast een virtuele ideeënbus op onze website, plaatsen we ook een fysieke ideeënbus bij het campagnelokaal. Op deze manier kunnen inwoners van onze gemeente op een laagdrempelige manier hun ideeën delen, die vervolgens optimaal benut kunnen worden. Vanaf september organiseren we bovendien enkele zogenaamde inloopdagen, waar onze inwoners persoonlijk hun ideeën en mogelijke bezorgdheden kunnen komen toelichten. Onze doelstelling is om optimaal bereikbaar te zijn, zowel voor als na de verkiezingen.” Schepen Eva Van den Brande (Open Vld) vult aan: “Het is vanzelfsprekend dat we ook de verschillende deelgemeenten actief betrekken bij ons verhaal. We zullen elke deelgemeente bezoeken, zodat ook daar de inwoners hun ideeën kunnen delen zonder de verplaatsing naar het centrum te moeten maken. Onze lijst is samengesteld door Heistenaars, voor Heistenaars. We hechten dan ook bijzonder veel belang aan de mogelijkheid voor iedereen om zijn of haar bijdrage te kunnen leveren.”

Sarah's

Trendy damesboetiek Dameskleding - Shapewear - Panty's van topkwaliteit - Accessoires Vanaf maat 34 t/m maat 50

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Ah Yes!

Dans-, turn- en yogakledij

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Speciale promoties Check het hier