Nieuws uit de regio

06-05-2022 - Heist-op-den-Berg

Bergconcerten on tour

In pre-coronatijden gingen de Bergconcerten  altijd door onder de luifel op het Kerkplein, boven op de Heistse berg. Vorig jaar maaktsen ze een uitstap naar Booischot en dit jaar  zwermen ze uit over de deeltgemeentes. Het eerste concert in de reeks is op zaterdag 7 mei van 16 tot 17 u. Dan speelt Rust Roest Verbroedering op het pleintje voor het Cursuscentrum, officieel het Vredesplein, maar in de volksmond beter gekend als ‘het Gouden Kruispunt’.

De organisatie ligt in de handen van de fanfares onder de noemer ‘De Bergconcerten on Tour’.

Op het programma:

7 mei, van 16 tot 17 uur op het pleintje voor het cursuscentrum:  Koninklijke Harmonie Rust Roest Verbroedering

3 juli van 11 tot 12 uur aan Hof Ter Laken: Koninklijke Fanfare Sint-Cecilia Booischot

10 juli van 10 tot 12 uur op de zondagsmarkt:  Murgafanfare Agrum

25 september van 11 tot 12 uur op het Kerkplein boven op de berg: Jachthoorngroep Waldo

Andere concerten zijn nog in onderhandeling. Hou zeker www.heist-op-den-berg.be/nieuws/bergconcerten  in de gaten. Je zal er updates vinden over extra concerten of eventuele verplaatsingen omwille van bijvoorbeeld weersomstandigheden.

Alle concerten zijn gratis toegankelijk.

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

Hair & Beauty

Verkoop van professionele kappers- en schoonheidsproducten Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging

lees meer

Villa Monte

Hotel, ontbijtbar & events

lees meer

Speciale promoties Check het hier