Agenda activiteiten

Woensdag 01 september 2021 t.e.m. donderdag 30 september 2021

Maak kennis met De Studio

September, tijd voor een nieuwe start! Maak kennis met De Studio tijdens de Studio Days.
Praktische tips die je elke dag opnieuw kan gebruiken kunnen je helpen om een nieuwe boost te krijgen. De persoonlijke begeleiding of groepstrajecten van De Studio zetten je alvast op het juiste spoor.

Check de website www.studioheist.be voor meer info.

Locatie

De Studio - Mechelsesteenweg 115 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

De Studio
Hans Van den Brande
T. 0497 45 52 17
info@studioheist.be
www.studioheist.be

Meer over deze handelaar

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Speciale promoties Check het hier