Heist-op-den-Berg

Heist-op-den-Berg is een landelijke gemeente die bruist van leven. Dat bewijzen de boeiende bezienswaardigheden, leuke activiteiten en talloze gezellige plekjes.

Nieuws uit de regio Heist-op-den-Berg

18-06-2024 Heist-Goor

22ste keer de Goorse Gordel

12-06-2024 Heist-op-den-Berg

Weer mooie erkenning voor Heistse sportdienst

07-06-2024 Heist-op-den-Berg

Gulle Heistse steun voor Nethedal

03-06-2024 Heist-op-den-Berg

Een applaus voor de Heistse fietsers

01-06-2024 Itegem

De kerk als kunstgalerij

31-05-2024 Heist-op-den-Berg

Hestival gaat op 'Heistse' toer

Gemeentelijke activiteiten Heist-op-den-Berg

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier