Elentriek voor 't leven

Een weergaloze top 30 van Nederlandstalige nummers, live gebracht door coverband Elentriek en ander schoon volk uit Heist. Dat is wat je op zondag 19 december mag verwachten in Cultuurcentrum Zwaneberg. Een optreden dat georganiseerd wordt ten voordele van drie goede doelen, Casa di Colore, G-muziek en Akabe Albatros Pijpelheide.

Weergaloze top 30 voor het goede doel
Elentriek, Cultuurcentrum Zwaneberg en Radio Christina slaan de handen in elkaar en organiseren op zondag 19 december 2021 een ongeziene en ongehoorde Nederlandstalige top 30 ten  voordele van 3 goede doelen die zich inzetten voor mensen met een fysieke of mentale handicap. Voor de gelegenheid trommelt Elentriek schoon Heists volk op. Onder andere De Flosh, Jef  Deckers, Steven Goegebeur, Wim Ceulemans, DJ Easy Bies, ... zullen hun opwachting maken om er samen een wonderlijke avond van te maken.

Het publiek bepaalt de playlist
Tot 15 december kan je jouw persoonlijke stem uitbrengen en zo mee de playlist voor dit muzikale festijn bepalen. Het opzet is even simpel als geniaal, op de website www.elentriek.com  kies je uit een bloemlezing van 150 Nederlandstalige liedjes jouw favorieten. Voor elk gekozen liedje stort je een bedrag naar keuze. De score wordt netjes bijgehouden zodat je op zondag 19 december de 30 nummers hoort die het meeste geld in het laatje brachten, een weergaloze top 30! Verpulver jij mee het vorige record van 16.080 euro?

Goede doelen in de kijker
De opbrengsten van deze muzikale avond gaan naar G-muziek, Akabe Albatros Pijpelheide en Casa Di Colore. G-muziek zorgt ervoor dat personen met een mentale of psychische beperking muzieklessen kunnen volgen en geeft hen de kans om een instrument te leren bespelen en muziek te beleven. Akabe Albatros Pijpelheide is de scouts voor kinderen en jongeren met een  beperking zodat ook zij ongestoord kunnen ravotten. En tenslotte is er nog Casa Di Colore, een vzw met als bedoeling een (t)huis met 24-uursopvang en 1-op-1-begeleiding te voorzien voor 8  personen met een meervoudige handicap en daaraan gekoppeld een dagbesteding. Een project dat natuurlijk wel wat geld kan gebruiken. Rotary Heist is een belangrijke sponsor maar  onlangs overhandigden ook de uitbaters van de Zonderschotse Schapenstal een mooie cheque van maar liefst € 25.000 en de Pintpongers uit Heist-Zonderschot deden daar zelfs nog een schepje bovenop. Een mooie start ...

Jouw stem telt
Breng je stem uit tot 15 december
www.elentriek.com

Tickets:
www.zwaneberg.be

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, klikvinyl, kurkvloeren, plafonds, zonwering, inbouwkasten, wandbekleding, ...

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Speciale promoties Check het hier