Nieuws uit de regio

11-01-2023 - Heist-op-den-Berg

ZonderTV telt af naar een nieuwe toneelvoorstelling

Na twee jaar vol corona-perikelen is het eindelijk weer zover! De Zonderschotse toneelvrienden staan klaar om voor jullie weer een prachtige toneelvoorstelling te brengen. Het decor staat klaar, de repetities zitten in de laatste rechte lijn en alle medewerkers staan weer te popelen om er toneelavonden van te maken om nooit meer te vergeten. Met "elke seconde telt" van auteur Wies Geerts staat er een spannende maar grappige thriller op het programma. Het ganse team hoopt jullie te ontmoeten op één van de voorstellingen in zaal Withof te Heist-Zonderschot. Snel nog een ticket boeken voor één van de volgende data is de boodschap. Vrij 27/1, zat 28/1, zon 29/1(15u), ma 30/1, di 31/1, do2/2, vrij 3/2 en zat 4/2 telkens om 20u. Meer info op zondertv.be en reservaties op 0499/630079. Wij kijken alvast uit naar een gezellig avondje "ZonderTV" zoals ooit voor corona.

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Nata

Fantasie- en stainless steel juwelen en accessoires voor dames en kinderen. Kom gerust een kijkje nemen, vrij in en uit!

lees meer

Clem Vercammen

Juwelen - Trouwringen - Uurwerken - Herstelatelier

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier