Nieuws uit de regio

10-06-2022 - Heist-op-den-Berg

Zwaneberg snel uitverkocht

De grootste aantrekkingskracht was voor Metejoor wiens voorstelling van vrijdag 7 oktober op 3 minuten was uitverkocht, ondanks dat de site van Zwaneberg het een tijdje begeven had. Populaire namen blijken het nog steeds goed te doen, maar andere voorstellingen, die ook aandacht verdienen, doen het nog steeds minder goed dan in pre-coronatijd. Op www.zwaneberg.be kan je nog steeds een ruime keuze maken om de komende maanden je culturele honger te stillen.

Andere voorstellingen die ondertussen al volledig vol zitten zijn ‘Verslaafd’ van Eric Van Looy, , de conference van Michael Van Peel en de drie avonden van Philippe Geubbels. Ook voor The Levellers, Wim Helsen, De Kreuners, Kim Wilde en Herman Van Veen is volzet. Daar zitten wel enkele voorstellingen tussen die al een paar keer zijn opgeschoven omwille van de bekende redenene.  maar dat is een voorstelling die al enkele keren.

“We komen uit een bijzonder moeilijke periode, bij momenten zeer chaotisch,” aldus directeur Jan Bourgeois,” Wij kregen bijvoorbeeld de boodschap dat alle voorstellingen werden gecanceld, betaalden iedereen terug en een week later mocht het weer terug doorgaan. Nu de maatregelen al een tijdje versoepeld zijn, merk ik toch nog een zekere ‘pleinvrees’ bij het publiek. Naast de populaire namen programmeerden wij enkele onbekende parels die ook aandacht verdienen”, aldus Bourgeois. “Het allermooiste verhaal ter wereld – dat van Orpheus die zijn geliefde Euridice wil redden – krijg je zelfs 2 keer: in een versie van Theater Froe-Froe en eentje van Lazarus samen met de Flat Earth Society Orchestra.  Heistenaar  Pieter Verelst komt met de première van zijn show ‘Ten Aarzel’ maar eveneens samen met Tania Van der Sanden in Amor Mundi”.

Bourgeois benadrukt ook de samenwerking met de Cultuurcentra ’t Schaliken van Herentals (rond ‘woord’ en ‘literatuur’) en de Werft van Geel (rond moderne dans). 

De Banier

Verkoop van Chirokleren, spelmateriaal en creatieve producten om te knutselen

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Dansstudio Kick-iT

Dansschool, danslessen, workshops, verkoop danskledij

lees meer

De Vier Bollekes

Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Speciale promoties Check het hier