Nieuws uit de regio

16-02-2022 - Heist-op-den-Berg

Christine Carré brengt dromerige pianomuziek

Christine Carré is pianiste, componiste en pianolerares, een combinatie die ze heel erg boeiend vind. Al sinds haar kindertijd speelt ze piano en ook haar fascinatie voor muziek gaat al een tijd mee. Het was dus een logische stap om piano te gaan studeren aan het conservatorium. Op zondag 20 februari (11u) geeft ze een supermooi, dromerig soloconcert in Heist met haar nieuwste programma 'Wings'.

Tijdens 'Wings' neemt Christine je mee op reis naar een innerlijke wereld van rust, stilte en harmonie. Open je hart, doe je ogen dicht en laat je meevoeren op de klanken. Bovendien zal je ook kunnen genieten van enkele improvisatienummers.

De muziek die geschreven wordt voor het ensemble Luna Voltas en de soloconcerten van Christine wordt geschreven op een intuïtieve manier en vanuit de klassieke opleiding die ze volgde. Er vallen al enkele CD's te ontdekken en je vindt de muziek ook op Spotify en iTunes. De nieuwe CD 'Gold in the Sky' (€ 15) is net uit en is te koop bij Toekan Records. De nieuwe single Intertwine komt één van de volgende dagen uit op Spotify. Er valt dus heel wat te ontdekken.

Laat de beelden tot jou komen en geniet van de rustgevende pianoklanken. Kom thuis in jezelf!

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Chong San

Chinees restaurant

lees meer

IG Beauty

Schoonheidsinstituut, nagelstudio, make-up en shop voor verzorgingsproducten

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Speciale promoties Check het hier