Nieuws uit de regio

16-02-2022 - Heist-op-den-Berg

Christine Carré brengt dromerige pianomuziek

Christine Carré is pianiste, componiste en pianolerares, een combinatie die ze heel erg boeiend vind. Al sinds haar kindertijd speelt ze piano en ook haar fascinatie voor muziek gaat al een tijd mee. Het was dus een logische stap om piano te gaan studeren aan het conservatorium. Op zondag 20 februari (11u) geeft ze een supermooi, dromerig soloconcert in Heist met haar nieuwste programma 'Wings'.

Tijdens 'Wings' neemt Christine je mee op reis naar een innerlijke wereld van rust, stilte en harmonie. Open je hart, doe je ogen dicht en laat je meevoeren op de klanken. Bovendien zal je ook kunnen genieten van enkele improvisatienummers.

De muziek die geschreven wordt voor het ensemble Luna Voltas en de soloconcerten van Christine wordt geschreven op een intuïtieve manier en vanuit de klassieke opleiding die ze volgde. Er vallen al enkele CD's te ontdekken en je vindt de muziek ook op Spotify en iTunes. De nieuwe CD 'Gold in the Sky' (€ 15) is net uit en is te koop bij Toekan Records. De nieuwe single Intertwine komt één van de volgende dagen uit op Spotify. Er valt dus heel wat te ontdekken.

Laat de beelden tot jou komen en geniet van de rustgevende pianoklanken. Kom thuis in jezelf!

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

Soul Deco

Schilder- en decoratiewerken met uitstraling

lees meer

Speciale promoties Check het hier