Nieuws uit de regio

04-11-2021 - Heist-op-den-Berg

11.11.11 schiet met geld

Het voorbije weekend strooide het 11.11.11 team van Heist in de Bergstraat  kwistig met geld vanuit een zelf gemaakt kanon. Spijtig genoeg geen echt geld, maar briefjes van 11 euro met geïntegreerde bloemenzaadjes, geld dat je in het voorjaar letterlijk in de tuin kan planten om te laten groeien. Hiermee willen ze er op wijzen dat je ook kan investeren in een betere wereld.

Want investeren, dat doen we toch allemaal: in onze kinderen, in relaties, een opleiding, een woning, …  Waarom dan ook eens niet investeren in een betere wereld? Met rendement op lange termijn. ‘Investeren in een betere wereld’, dat is het campagnethema van 11.11.11 dit jaar. Het voorbije anderhalf jaar hebben we ondervonden hoe onze levens op deze aarde met elkaar verbonden zijn. Wat hier gebeurt, heeft impact elders. En omgekeerd. Internationale solidariteit is hét antwoord op de uitdagingen waar we voorstaan. Dag in dag uit knokken straffe mensen over de hele wereld voor een betere toekomst voor ons allemaal. Ze staan op de barricaden voor mensenrechten, klimaatrechtvaardigheid, waardig werk, democratie…

Tussen 6 en 21 november zetten weer heel veel vrijwilligers zich in om in Heist-op-den-Berg een succes te maken van de 11.11.11-actie:

-op zaterdag 6 november bouwen 11.-vrijwilligers een verkoopstand in De Sporthal

-op zaterdag 6 en zondag 7 november kom je in Heist-Station chiromeisjes en –jongens tegen aan verkeerslichten en op drukke plaatsen

-op zaterdag 13 november bemant de chiroleiding van Itegem, samen met KWB-leden, verkoopstanden aan winkels, apotheken

-op zaterdag 13 november zetten ook vrijwilligers van het parochieteam van Pijpelheide een verkoopsstand op in Pijpelheide en in de Delhaize in Heist-Goor

-op zondag 14 november trekken kwiks, rakkers en tippers van deur tot deur in Booischot, en de chirojongens van Heist-Centrum doen hetzelfde in Heist-Centrum

-op zondag 21 november sluit de chiro van Hallaar de 11.11.11-actieperiode af met hun deur aan deur actie .

Heb je hen gemist? Dan kan je nog altijd een gift doen op BE30 0000 0000 1111. Vanaf €40 op jaarbasis krijg je 45% terug via de belastingen. Een gift van €40 kost jou dus maar €22.

Villa Monte

Hotel, ontbijtbar & events

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier