Nieuws uit de regio

07-04-2020 - Heist-op-den-Berg

Ochtendlijke rush op containerpark

De Heistse containerpark gaan, na de sluiting van enkele weken, terug open. Op dinsdagochtend stonden om 8 u al een tiental wagens voor de poort naast de gemeentelijke technische dienst, niettegenstaande het afvalpark pas om 8.30 u openging. Hoewel de ingang enkele honderden meters van de openbare weg is, stonden tegen openingstijd de wagens aan te schuiven tot op de Herentalsesteenweg.

Eenmaal de eerste stormloop voorbij werd het gewoon gezellig druk, maar zonder overdreven aanschuiftijden. Misschien heeft het feit dat een aantal fracties niet kunnen aangeleverd worden, er iets mee te maken. Je kan er voorlopig geen herbruikbare goederen voor de Kringwinkel achter laten, ook geen afgedankte elektrische apparaten en geen klein gevaarlijk afval als oude verfpotten of pesticiden. In het park gelden ook enkele regels omtrent de social distancing  en de bezoekers worden slechts met mondjesmaat toegelaten. Het aantal bezoekers is afhankelijk van de grootte van het recyclagepark. Net zoals in de supermarkten. Wie met de fiets of te voet komt, moet ook gewoon aanschuiven in de rij. En ook… bezoekers worden verzocht om borstel en blik mee te brengen om op te kuisen hetgeen ze vuil maakten. Het normale poetsmateriaal werd verwijderd.

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Zoƫ & Zita

Een uniek aanbod van feestjurken, dagjurken en jumpsuits

lees meer

De Banier

Verkoop van Chirokleren, spelmateriaal en creatieve producten om te knutselen

lees meer

Speciale promoties Check het hier