Nieuws uit de regio

21-03-2020 - Heist-op-den-Berg

Heist klapte voor de zorg

De nationale oproep om op het middaguur overal spontaan te klappen voor de mensen in de zorg, werd in Heist-centrum vrij goed onthaald.  Ook hingen er hier en daar witte lakens uit het raam als steunbetuiging aan diegenen die zich in deze moeilijke tijden inzetten voor de bevolking. 

In de Eugeen Woutersstraat kwam het applaus stipt om 12 uur op gang door enkele enthousiastelingen, hetgeen dan navolging kreeg op verschillende balkons in de straat.

In de Heistse winkels is de rust weergekeerd en zijn de rekken voor het grootste deel aangevuld.  In de winkel die door de redactie van C-life werd bezocht, was er wel nog geen toiletpapier en halfvolle melk beschikbaar, maar die zouden vandaag of morgen nog aangevuld worden.

De politiezone Heist houdt het samenscholingsverbod goed in de gaten en moest toch al een aantal overtredingen vaststellen:  in de Dorpsstraat (Booischot), Oude- Liersebaan (Heist-Centrum) Boonmarkt (Hallaar), Hoge Brugstraat (Heist-Centrum) en Kapelaan Francklaan (Pijpelheide)

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

La Trattoria

Italiaans restaurant

lees meer

Speciale promoties Check het hier