Agenda activiteiten

Zaterdag 02 juli 2022 t.e.m. zondag 03 juli 2022

MASH - FLY IN 2022 - Spectaculair Modelvliegevenement

Tijdens het weekend van 2 en 3 juli 2022 vindt er in Wiekevorst een spectaculair modelvliegevenement plaats!

De mini airshow, de jaarlijkse Fly-in van modelvliegclub Mash uit Heist-op-den-Berg, gaat dit jaar door op zat. 2 en zondag 3 juli op het vliegterrein aan de Wiekevorstse Goorweg. Er is er een doorlopend weekendprogramma, te starten vanaf zaterdag, 10u tot en met zondag 18u. Je kan van dichtbij modelvliegtuigen bewonderen en ze in de lucht aan het werk zien: vrije vluchten met helikopters, tweedekkers, zweefvliegtuigen, en 3-motorigen. Om de kleintjes te plezieren zijn er ook verschillende snoepdroppings (om 14u en 16u) voorzien en een gratis tombola voor de volwassenen. De toegang tot het evenement is volledig gratis. Er is ruime parkeergelegenheid en dranken en snacks zijn aan democratische prijzen te verkrijgen. Ook bij minder goed weer gaat het evenement gegarandeerd door. Het vliegterrein is gelegen langs de Wiekevorstse Goorweg 42 te Wiekevorst.

Meer info via www.mash.be

 

Locatie

Vliegterrein - Wiekevorstse Goorweg 42 - 2222 Wiekevorst

Organisatie

Model Aero Sport Heist (M.A.S.H.)
Adriaan Wilquet
T. 0475 55 88 19
adriaan.wilquet@gmail.com

Meer over deze vereniging

In de Ster Mode

Dames- & herenmode

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Speciale promoties Check het hier