Nieuws uit de regio

30-04-2024 - Heist-op-den-Berg

Bij Landelijke Gilde en Ferm zit je goed

Na succesvolle projecten van versierde fietsen  en ‘landelijke kaders’ de Landelijke Beweging vanaf 1 mei een nieuw project op stapel staan: Bij Landelijke Gilde en Ferm ‘Zit Je Goed’. Op 67 verschillende plaatsen in Heistse voortuinen en openbare plaatsen staan opvallende creaties met een stoel. Via 2 fiets- en wandelroutes kom je langs alle artistieke stoelen die de verschillende deelnemers bedachten.

Van jong tot oud

“Opvallend is dat de drie Heistse woonzorgcentra ook de uitdaging hebben aangegaan om een fantasierijke stoel in de tuin te zetten, “ vertellen Hugo Saelen en Mariette De Coux van de organiserende verenigingen “Ook basisschool De Merel doet mee met de leerlingen van het 2de leerjaar van juf Evelien. In de Onzea school in de Oude Liersebaan zijn de kinderen van het 6de van Juf Mia én de eerste kleuterklas van juf Annemie aan de slag gegaan en op de Berg in de Kerkhofstraat is de kikkerklas van juf Sofie creatief aan de slag gegaan. “

Verbinding

Met dit nieuw project van Ferm en Landelijke Gilde willen ze hun leden met elkaar verbinden en iedereen met onze deze levendige en bewegende verenigingen laten kennis maken op een leuke manier. De bedoeling is om de hele zomer lang, tussen 1 mei 2024 en 15 september 2024, zoveel mogelijk ‘opvallende’ ‘Zitjes’ in de voortuin te zien staan in Heist. Om het evenement wat extra te promoten heeft het bestuur van de Landelijke Gilde en Ferm op enkele openbare plaatsen, zoals de berghelling  en aan de Toeristische Dienst aan de Postweg zelf enkele creatief geplaatst.

De wandel- en fietsroutes om langs alle mooie zitjes te passeren, kan je ophalen bij de toeristische dienst van Heist  of vind je via https://www.routeyou.com/nl/event/view/1731/bij-ferm-en-landelijke-gilde-heist-zit-je-goed  Alle routes maken een lus die start en aankomt bij de  Dienst Toerisme in de Postweg. Bij de versierde stoelen staat een QR-code zodat de toeschouwers zelf een appreciatie kunnen geven

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Chong San

Chinees restaurant

lees meer

Speciale promoties Check het hier