Nieuws uit de regio

25-06-2019 - Heist-op-den-Berg

Bankiers poetsen Heist

De personeelsleden van KBC-bank werden overal in Vlaanderen aangezet om iets te doen voor het milieu en in de regio Heist kozen ze er voor om een ‘clean-up’ actie te organiseren. Voor elk personeelslid dat zich inzet voor een milieuvriendelijke omgeving, belooft de bank om een boom te planten. Streefdoel is om in november van dit jaar 42.000 bomen te planten.

Andere KBC-ers in Vlaanderen verkozen bijvoorbeeld om met de fiets naar het werk te komen maar de Heistse KBC-ploeg, samen een 20-tal dames en heren, koos voor een zwerfvuilactie. Van de gemeente kregen ze de nodige ondersteuning in de vorm van PMD- en restafvalzakken, grijpers en handschoenen.  In 2 ploegen werd de omgeving van het station en het Heistse industriepark aangepakt en dat in een verzengende hitte. Onder het motto ‘Team Blue goes green’ werden alles samen op een paar uur 16 volle zakken zwerfvuil verzameld.

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, klikvinyl, kurkvloeren, plafonds, zonwering, inbouwkasten, wandbekleding, ...

lees meer

IG Beauty

Schoonheidsinstituut, nagelstudio, make-up en shop voor verzorgingsproducten

lees meer

Clem Vercammen

Juwelen - Trouwringen - Uurwerken - Herstelatelier

lees meer

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier