Nieuws uit de regio

19-06-2019 - Putte

Speelt Badmintonclub Klein Boom nu met bronzen pluimpjes?

De Putse Badmintonclub Klein Boom kreeg van het Putse gemeentebestuur de Bronzen Putteling 2019, een onderscheiding die wordt uitgereikt aan een verdienstelijke sporter/sportclub in de gemeente.

De Putse club wordt vooral geroemd om haar goede jeugdwerking: “Als gemeentebestuur besteden we veel aandacht aan sport als beleving voor iedere Puttenaar. Ook sporten door de Putse jeugd is hiervan een belangrijk onderdeel.”, zegt schepen van sport Jeroen De Cuyper. “Als bestuur zijn we dan ook heel blij dat we dit jaar de Bronzen Putteling kunnen uitreiken aan Badmintonclub BC Klein Boom.”

De Putse club ontving in zowel in 2005, 2006, 2008, 2009, 2010, 2011, 2016, 2017 als in 2018 de beker Paul Rochet. De Beker Paul Rochet wordt toegekend aan de club waarvan de spelers de hoogste gemiddeld aantal punten hebben behaald. Paul Rochet is de oprichter van het provinciale jeugdcircuit. De bedoeling van het jeugdcircuit was en is om de jeugd op een instapniveau tegen elkaar wedstrijden te laten spelen en zo spelervaring op te doen en door te groeien. 

Badmintonclub Klein Boom traint in de Putse sporthal aan de Mechelbaan op maandag- en woensdagavond en speelt op zondagavond haar competitiewedstrijden. www.bckleinboom.be

Tutti e Due

Zwangerschapskleding

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Speciale promoties Check het hier